admin admin .

admin

روش های تولید حلال بی بو

در هنگام تقطیر کردن هر چه محصول به دست آمده از وزن کمتری برخوردار باشد، نشاندهنده خلوص بیشتر و کیفیت بالاتر حلال بی بو خواهد بود.

– استفاده از اسید سولفوریک
در این روش نیاز به اسید سولفوریکی با میزان خلوص و غلطت بالا است؛ زیرا این اسید به لطف بهره مندی از ترکیباتی متعدد، می تواند محیط را کاملا اسیدی کند و از این طریق ترکیبات رنگی و بودار و همچنین سولفورهای موجود را از بین ببرد و تصفیه کند. در پایان نیز ترکیباتی نظیر آهک یا سود افزوده می شود تا حلال بی بو به دست آید.

– افزودن هیپوکلریت
یکی از ترکیباتی که می تواند میزان ناخالصی ها را به حداقل برساند و در عین حال با از بین بردن بو آن را تصفیه کند، هیپوکلریت است. بنابراین از این روش نیز می توان برای دستیابی به حلال بی بو کمک گرفت.

– تولید حلال بی بو با روش تفصیه با سود
از سود نیز همانند هیپوکلریت برای برطرف نمودن ناخالصی ها استفاده می شود. سود با حذف ترکیبات اسیدی نظیر اسید های چرب، به دستیابی به حلال بی بو کمک می کند.

کاربردهای مختلف حلال بی بو
همانطور که پیش از این نیز گفته شد حلال بی بو کاربردهای متعددی در صنایع مختلف دارد که برخی از آنها عبارتند از:

– صنایع کشاورزی و تولید آفت کش ها
یکی از کاربردهای مهم حلال بی بو استفاده از آن برای تولید حشره کش ها و اسپری های آفت کش و همچنین تولید سموم مورد نیاز برای کشاورزی است.

– صنایع تولید چسب
از پرکاربرد ترین موارد استفاده از حلال بی بو می توان به تولید چسب های سیلیکونی اشاره کرد که از آنها برای چسباندن قطعاتی نظیر کاشی، سرامیک و شیشه استفاده می شود.

– صنایع تولید رنگ و جوهر های چاپی
از این ترکیب آلی نه تنها به عنوان حلال و رقیق کننده در تولید رنگ و جوهر های چاپ استفاده می کنند، بلکه از آن برای تمیز و پاک کردن لک و ابزارهای نقاشی نیز استفاده می گردد.

– سایر کاربرد های حلال بی بو
از دیگر کاربردهای مهم این ترکیب آلی می توان به استفاده از آن در تولید محصولاتی نظیر واکس ها، پولیش ها، لاک ها، شوینده های موتور و انژکتورهای خودرو و همچنین ژل های آتش زنه اشاره کرد.

نکات ایمنی نگهداری و استفاده از حلال های بی بو
حلال بی بو به دلیل داشتن خاصیت اشتعال پذیری بالا نباید در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار گیرد. برای نگهداری این ماده باید از محیطی خشک و خنک دارای تهویه مناسب استفاده شود.

اگرچه این ماده بدون بو است اما در صورتی که از میزان غلظت بالایی برخوردار باشد، استنشاق بخارهایی که از آن متصاد می شود می تواند با تحریک سیستم عصبی موجب از هوش رفتن فرد شود و یا به ریه های او آسیب برساند. بنابراین در هنگام استفاده از این ماده باید از تجهیزاتی نظیر ماسک و عینک مناسب کمک گرفته شود. از سوی دیگر در صورت تماس این حلال با پوست، پوست دچار خشکی و التهابات پوستی می شود. از اینرو توصیه می شود که در هنگام استفاده از این ماده از دستکش مخصوص استفاده شود.

https://abanchemical.ir/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۱:۵۲:۰۲ توسط:admin موضوع: نظرات (0)